Styrsystem

Vi erbjuder användarvänliga, smarta och enkla styrsystem för konferensrum som skapar en positiv upplevelse i komplexa AV miljöer. Det är styrsystemen som är navet och som gör det möjligt att använda och kontrollera konferenstekniken med bara några enkla knapptryckningar. Det sker med touchpaneler som styr den tekniska utrustningen på ett enkelt och överskådligt sätt.

Med ett klick går mörkläggningsgardinerna ner och projektorn slås på, ljudet och bilden går igång vid rätt tillfällen och allt fungerar smidigt ihop. Med ett smart styrsystem slipper ni tekniskt strul på vid mötet utan kan vara helt lugna med att tekniken är på plats och att mötet blir lyckat.

Ert skräddarsydda system programmeras och optimeras efter era önskemål. Våra egna tekniker har en gedigen kompetens inom programmering och driftsättning av avancerade styrsystem. Vi har bland annat installerat utrustning till fler än hundra tingsrätter runt om i landet för Domstolsverket, som är en kund med krav på att systemen och installationerna håller en hög driftsäkerhet.

Vi är märkesoberoende och erbjuder produkter från några av de världsledande systemtillverkare som tex Crestron.