Skärmar och displayer

Vi skräddarsyr befintliga lokaler med effektiv och driftsäker utrustning för effektivare möten och videokonferenser.

Vi skapar effektiva & driftsäkra mötesmiljöer med AV-teknik som inte strular!

Vid val till ett konferensrum där behovet ofta är att göra presentationer fungerar en skärm bäst. Man kanske tidigare har varit van vid att ha en projektor men nu kan man istället välja en stor skärm, och slipper därmed skuggor i bilden eller att få projektorns sken i ansiktet.
Inget mer strul.

Har du problem med din nuvarande konferenslösning? Är du trött på att det inte fungerar som det ska?

Effektivitet och driftsäkerhet.

Vi på WEIAB skapar en AV-lösning där de tekniska komponenterna och ditt mötesrum samspelar för att skapa en enkel och integrerad lösning.

Helhetsperspektiv

Vi på WEIAB utvecklar en AV-lösning där teknik och mötesrum samspelar i en enkel och integrerad lösning.

Allt från små mötesrum till hörsalar.

Vi kan hjälpa dig med allt ifrån små mötesrum och hörsalar till komplexa konferensanläggningar.

Kundreferenser

VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT

Tillsammans med MORETEC har vi försett VOLVO Construction Equipment med styrsystem och bildlösningar till kundcentrets hörsal och maskinhall.

TOURISM IN SKÅNE, REGION SKÅNE

Effektiva mötesrum är en förutsättning för utveckling i verksamheten. Många företag har nu digitala möten såväl som fysiska möten och konferenser.

Skärmar av kvalitet

Skräddarsydda skärmlösningar

Weiab kan leverera alla typer av skärmar, allt från skärmar som har inbyggda specialfunktioner till kvalitetsskärmar som klarar 24/7 drift eller stora LED displayer. Vi har hög kompetens och lång erfarenhet av att jobba med skärmar och displayer.

Vi garanterar att ni får den bästa lösningen efter era krav och behov. Priset på stora skärmar har gått ner vilket gör att brytgränsen mellan att välja om man skall ha en skärm eller projektor har flyttats. Projektortillverkarna har svarat med att ta fram ny teknik som LASER och LED vilket innebär att projektorerna blivit billigare och ljusstarkare. Vid storlekar omkring 65 – 85 tum kan man fundera över vilken teknik man väljer, och det är främst ert behov som ska styra valet.

Steg 1. Nulägesanalys

Vi på WEIAB kommer till din verksamhet och ser över ert nuvarande system och anläggning. En tekniker ser över utrustning och specificerar behov och önskemål..

Steg 2. Gratis förslag

Vi på WEIAB ritar sedan upp en skräddarsydd lösning. Det gör att vi tydligt kan illustrera för dig hur en potentiell lösning skulle kunna se ut. I förslaget ser vi över hur befintlig teknik kan användas och eventuella förslag på ny teknik

Steg 3. Presenterar prisförslag

Efter utförd nulägesanalys och presentation av lösning så presenterar vi en offert på arbetet. Vi upprättar en tidsplan och kravställning för att så smidigt som möjligt genomföra lösningen.

WEIAB Systemlösningar AB

Vi är experter på att finna enkla lösningar på komplexa problem.

Med en konferenslösning från WEIAB så är du igång med mötet på minuter. Via den användarvänliga touchscreenen väljer du vilka enheter som ska aktiveras för att sedan välja deltagare som ska bjudas in till mötet. Sedan är mötet igång. Enkelt, precis som det ska vara!

WEIAB SYSTEMLÖSNINGAR

Modern AV-Teknik för möten och mötesplatser

Optimera varje möte med rätt av-utrustning.

Få ett förslag

Fyll i formuläret och få ett förslag efter era önskemål.

    Jag vill:
    Jag är intresserad av: