Skärmar och displayer

Weiab kan leverera alla typer av skärmar, allt från skärmar som har inbyggda specialfunktioner till kvalitetsskärmar som klarar 24/7 drift eller stora LED displayer. Vi har hög kompetens och lång erfarenhet av att jobba med skärmar och displayer.

Vi garanterar att ni får den bästa lösningen efter era krav och behov. Priset på stora skärmar har gått ner vilket gör att brytgränsen mellan att välja om man skall ha en skärm eller projektor har flyttats. Projektortillverkarna har svarat med att ta fram ny teknik som LASER och LED vilket innebär att projektorerna blivit billigare och ljusstarkare. Vid storlekar omkring 65 – 85 tum kan man fundera över vilken teknik man väljer, och det är främst ert behov som ska styra valet.

Vid val till ett konferensrum där behovet ofta är att göra presentationer fungerar en skärm bäst. Man kanske tidigare har varit van vid att ha en projektor men nu kan man istället välja en stor skärm, och slipper därmed skuggor i bilden eller att få projektorns sken i ansiktet.