Referenser

Weiab har över 50 års erfarenhet av specialanpassad AV- och kommunikationsutrustning. Vår styrka är komplexa och integrerade AV-system och kommunikationsutrustning där kunden ställer höga krav på driftsäkerhet och användarvänlighet.

Bland våra kunder finns bland annat domstolsverket där vi installerat specialdesignad utrustning till över 100 tingsrätter över hela Sverige. Vi har också projekterat och installerat utrustning för forskningscentret ESS i Lund och flera andra både stora och små kunder.

Vår Expertis

AV-rådgivning
Våra experter har lång erfarenhet och god kunskap om marknadens utbud av teknik, AV-utrustning och konferansrumslösningar.

Programmering & Skräddarsydda lösningar
Vi utvecklar och programmerar själva komplexa lösningar och våra tekniker tillverkar egna komponenter i vår verkstad i Uppsala för att vi ska kunna tillmötesgå de behov som våra kunder ställer och leverera lätthanterad och driftsäkra system.

Installation & Projektering
Vi tar ett helhetsansvar för projektering, planering och montering av våra produkter. Vi är erkänt duktiga på driftsäkra och snygga installationer.