Investera i professionella möten

Satsa på kvalitet som skapar känslan av att träffas fysiskt.

Satsa på kvalitet som skapar känslan av att träffas fysiskt. Det tillbringas allt mer tid i digitala möten, och det blir därför viktigare att mötet håller hög kvalitet.

Pris: 9 595:-

Ta "Live"-känslan in i mötesrummet! Satsa på kvalitet som skapar känslan av att träffas fysiskt.

Det tillbringas allt mer tid i digitala möten, och det blir därför viktigare att mötet håller hög kvalitet.

Professionell utrustning för bättre möten.

Pris: 9 595:-

Mötesrum anpassad för 2 till 16 personer

Intelligent teknik för små och medelstora mötesrum, anpassad för 2-16 personer

Jabra
PanaCast

Designad för att vara världens första intelligenta plug and play-videolösning med panoramisk 4k i 180°.

Avancerad kamera & ljudenhet

Kamera & ljudenhet från Jabra som erbjuder inspelning i 4K samt högklassigt ljud.

En komplett lösning för digitala möten.

Paketet innehåller produkter av hög kvalitet och är avsedda för professionellt bruk och ger mötet en känsla av att man ses fysiskt.

180˚ Panorama vy i 4K

Jabras Panacast kamera låter dig utnyttja mer av rummet med 180˚ vidvinkel i 4k upplösning. Det gör att kameran fungerar i alla miljöer, från små rum till stora.

Intelligent Teknik

Med kameratekniken i Panacast anpassar sig bilden efter människorna i rummet. Med färre människor på plats zoomar kameran in för att få med alla deltagare och med fler kan den automatiskt zooma ut. Kameran identifierar själv antalet deltagare, eller kan berätta för dig när konferensrummet är ledigt.

360˚ ljud & full duplex

Ljudpucken fångar upp alla ljud inom en 360˚ radie vilket gör att alla runt bordet hörs lika bra. Full duplex gör det möjligt ta in ljud med mikrofonerna samtidigt som ljudet kommer från högtalaren. Perfekt när man vill skapa samma känsla live som på distans.

Plug & Play

Både ljudpuck och kamera ansluts på bara sekunder till din enhet via USB eller Bluetooth. Inga krångliga inställningar utan bara att köra igång direkt.

Certifierad för Zoom & Teams

Produkterna är självklart anpassade för att enkelt användas med de flesta större mötesprogram. Man har dessutom certifierat produkterna specifikt för Microsoft Teams och Zoom vilket gör integrationen ännu smidigare.

På resande fot

Ljudpucken Jabra 710 kommer med 15 timmars batteritid, resefodral och en lätt design (endast 298 g). Samtidigt är Panacast kameran minst lika smidig. Liten och lätt att hantera, kan man antingen fästa den med väggfäste, eller med ett enkelt bärbart stativ.

Bärbar med 15 timmars batteri, resefodral och lätt design (298 gram)

Tar med alla

Intelligent Zoom.

Intelligent Zoom tar automatiskt med alla i konversationen och zoomar in när deltagare närvarar vid mötet, för att optimera skärmutrymmet.

180° synfält

Panoramisk 4K-videoteknik.

Traditionella videokonferenskameror ger sällan hela bilden. Jabra PanaCast täcker hela synfältet på 180°.

Förfrågan