Ljudsystem

Vi har högkvalitativa lösningar inom ljud för konferensrum, offentlig miljö, aula, hörsalar kontor etc. Med hjälp av smarta styrsystem och Dante kan vi erbjuda stabila och säkra lösningar. Bra ljud är en grundförutsättning för lyckade möten och konstruktiva samtal.

Ljudet betyder att informationen och budskapen kan leverans fram på ett sätt så mottagaren kan uppfatta det. Olika människor har olika preferenser för vad bra ljud egentligen är och betyder för dem, så därför börjar vi alltid med att diskutera ljudbehovet med kunderna för att kunna leverera det ljudsystemen som kunden efterfrågar.

Vi kundanpassar lösningar och sätter ihop den bästa teknik från våra leverantörer och programmerar ett system som passar just ert behov. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med ljud och erbjuder allt från högtalare och mikrofoner till hörslingor, trådlösa mikrofonsystem och headset. Just nu pågår en övergången från analogt till digitalt ljud där vi kan hjälpa till med intressanta lösningar för att uppgradera era ljudsystem med nya moderna, funktionella, och hållbara lösningar.

Vi har även samarbeten som säkrar återbruket av äldre produkter.