Skip to main content

Ljudet – Mikrofoner & högtalare utan sladdar och krångel

Högtalare, högtalarsystem och hörslingor – Mikrofoner – Headset – Trådlösa och skalbara system

Ett välfungerande system för ljud är en viktig del för en lyckad konferens. Ljud som är otydligt, knastrigt eller har ett eko är både frustrerande för öronen och tar uppmärksamheten från det faktiska innehållet. Framtidens mötesplats är full av virtuella- och hybridmöten, med några på plats och några på distans.

Högsta kvalitet på ljudet – både för de fysiskt närvarande och långväga mötesdeltagarna

Ljudet ska vara lika tydligt oavsett var du befinner dig, men att få bra ljudkvalitet både på plats och distans kan kännas krångligt. Men det behöver det inte vara! Det finns många kreativa lösningar för att öka räckvidden på ert konferenssystem.

Genom att använda sig av förlängningsbara mikrofoner kan ni öka räckvidden på konferensrummets högtalartelefon; ni behöver alltså inte längre trängas kring en och samma enhet. Dessa kan kopplas enkelt till både laptops och smartphones, idag ansluts även de flesta mikrofonerna ihop med konferenssystemet trådlöst via Bluetooth.

Tydligare ljud ger effektivare möten.

Genom att använda rundupptaganden mikrofoner, så kallade konferenspuckar, slipper ni trängas kring en och samma konferenstelefon. Klientmöten och konferenser kan enkelt anpassas efter era behov; genom att använda er av flera externa enheter kan ni göra ert konferensrum skalbart. Självklart levererar vi endast enheter som levererar kristallklart ljud utan eko och förvrängningar, och garanterar att ni också levererar ljud i HD kvalitet även vid broadcasting och streaming.

Ett ljudsystem anpassat efter era förutsättningar

Olika rum har olika akustik – därför är vi stolta över att alltid leverera högklassigt ljud efter era specifika behov. Är er arbetsplats i behov av olika akustiska lösningar så som ljuddämpande textilier kan vi även lösa det. För oss är ett samspel mellan det estetiska och det tekniska viktigt, och hos oss behöver du inte välja mellan det ena och andra. Vi är experter på att trolla bort synliga kablar och sladdar och har även partners som är experter på rumsinteriör.

Vi lever i en spännande tid just nu när det gäller ljud och konferensteknik, där allt går från analogt till digitalt. Trådlösa tekniker som kopplas ihop med Bluetooth har blivit en viktig del av vår vardag, och är nu också en viktig del i hur vi utformar framtidens mötesrum. De trådlösa systemen ger även en större flexibilitet när det gäller utformningen på ett mötesrum; ni kan enklare anpassa rummet till olika ändamål och på så sätt spara pengar. Att lägga till eller ta bort mikrofoner, högtalare eller kameror behöver inte vara krångligt och ta tid från själva mötet.

Få ett kostnadsfritt förslag för din verksamhet.

Till offertformulär

Har du frågor eller funderingar gällande våra lösningar?

Kontakta oss