REFERENSER

Ett urval av de projekt vi utfört

Boka möte

Några av våra kunder:

Vi möter våra kunders höga krav på kvalitet, driftsäkerhet och användarvänlighet och våra medarbetare kännetecknas av noggrannhet och effektivitet.

SIGMA

Vi hjälpte Sigma att uppdatera deras konferensutrustning. Gammal, omodern teknik som projektorer och ljudutrustning på borden ersattes av stora bildskärmar och väggmonterade soundbars med inbyggd kamera, högtalare och mikrofon. Max Kruse, beställare från Sigma, är mycket nöjd med installationen och berättar att ”Samarbetet med Weiab varit enkelt och mycket bra, Personalen frågar redan om när resten av mötesrummen skall fixas” berättar Max Kruse, IT-chef på Sigma Connectivity.

Läs hela caset

TOURISM IN SKÅNE, REGION SKÅNE

Effektiva mötesrum är en förutsättning för utveckling i verksamheten. Många företag har nu digitala möten såväl som fysiska möten och konferenser. Vi har levererat en anpassad lösning till deras kontor i Regionhuset med en skräddarsydd mobil lösning för distansmöten som fungerar lika bra oavsett var du befinner dig, arbeta med kvalitet där du är, i hemmet eller på kontoret.

AVEQIA

På AVEQIA har vi installerat teknik till ett restaurangkök med trådlös kommunikation och takhängda skärmar i deras matlagningsstudio

volvo-logo

VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT

Tillsammans med MORETEC har vi försett VOLVO Construction Equipment i Eskilstuna med styrsystem och bildlösningar till kundcentrets hörsal och maskinhall. VOLVO är en kund som ställer höga krav på en säker lösning med hög kvalité.

HÄCKEBERGA SLOTT

 Vi har försett Häckeberga Slott och konferens med modern AV-teknik i deras fantastiska konferenslokaler. Här finns numera även flera skräddarsydda mobila lösningar för distansmöten av olika storlekar och behov.

ESS, EUROPEAN SPALLATION SOURCE

Här byggs världens kraftigaste neutronkälla för internationell vetenskap och forskning. Till ESS Campus har vi levererat och installerat audiovisuell teknik till hörsalen, auditoriet, alla mötesrum och konferensrum.

Vill du bli vår nästa nöjda kund?

Kontakta oss idag så inleder vi en förutsättningslös dialog och skräddarsyr en lösning efter era behov och önskemål.

Boka rådgivning