REFERENSER

Ett urval av de projekt vi utfört

Boka rådgivning

AVEQIA

På AVEQIA har vi installerat teknik till ett restaurangkök med trådlös kommunikation och takhängda skärmar i deras matlagningsstudio

TOURISM IN SKÅNE, REGION SKÅNE

Effektiva mötesrum är en förutsättning för utveckling i verksamheten. Många företag har nu digitala möten såväl som fysiska möten och konferenser. Vi har levererat en anpassad lösning till deras kontor i Regionhuset med en skräddarsydd mobil lösning för distansmöten som fungerar lika bra oavsett var du befinner dig, arbeta med kvalitet där du är, i hemmet eller på kontoret.

volvo-logo

VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT

Tillsammans med MORETEC har vi försett VOLVO Construction Equipment i Eskilstuna med styrsystem och bildlösningar till kundcentrets hörsal och maskinhall. VOLVO är en kund som ställer höga krav på en säker lösning med hög kvalité.

DOMSTOLSVERKET

Vår största kund är Domstolsverket där vi programmerat och installerat specialdesignad AV-teknik till fler än 100 tingsrätter över hela Sverige under 25 års tid. Weiab har också Detta är en kund som ställer höga krav på säkerhet, användarvänlighet, hög kvalitet och god service.

HÄCKEBERGA SLOTT

 Vi har försett Häckeberga Slott och konferens med modern AV-teknik i deras fantastiska konferenslokaler. Här finns numera även flera skräddarsydda mobila lösningar för distansmöten av olika storlekar och behov.

ESS, EUROPEAN SPALLATION SOURCE

Här byggs världens kraftigaste neutronkälla för internationell vetenskap och forskning. Till ESS Campus har vi levererat och installerat audiovisuell teknik till hörsalen, auditoriet, alla mötesrum och konferensrum.

Vill du bli vår nästa nöjda kund?

Kontakta oss idag så inleder vi en förutsättningslös dialog och skräddarsyr en lösning efter era behov och önskemål.

Boka rådgivning