Sigma Connectivity

I Sigmas lokaler i Lund har vi gjort en uppgradering av konferensrummen. Tagit bort gammal omodern teknik som projektorer och dukar och ljudutrustning på bordet ersättes av en väggmonterad soundbar.

Dukarna ersattes av stora bildskärmar med bred betraktningsvinkel. För ljud och bild valdes en smart soundbar som har bra högtalare och 6 stycken mikrofoner och en intelligent IQ-kamera med automatisk inställning efter antal deltagare i rummet. 

Sigma hade konferensbord med befintliga bordsbrunnar som vi uppgraderade till ett nytt smart system med kablar och adaptrar som automatisk åker tillbaks efter användning. Detta medför att man slipper allt stök med synliga kablar och utrustning på bordet då detta är gömt i bordsbrunnen.

Max Kruse, beställare från Sigma Connectivity, är mycket nöjd med installationen och berättar att ”Samarbetet med Weiab varit enkelt och mycket bra, Personalen frågar redan om när resten av mötesrummen skall fixas” berättar Max Kruse, IT-chef på Sigma Connectivity. 

max kruse

”Samarbetet med Weiab har varit enkelt och mycket bra, Personalen frågar redan om när resten av mötesrummen skall fixas.”

Max Kruse
IT-chef på Sigma Connectivity