Kundanpassade lösningar

Vi skräddarsyr befintliga lokaler med effektiv och driftsäker utrustning för effektivare möten och videokonferenser.

Vi skapar effektiva & driftsäkra mötesmiljöer med AV-teknik som inte strular!

Kundanpassning för oss är att ta fram rätt utrustning för matchat behov och överträffa kundens förväntningar. Vi samarbetar med flera leverantörer och kan därmed handplocka hos de som bäst uppfyller våra specifika krav. Våra egna tekniker utvecklar och programmerar själva styrsystemet för er och kan även specialanpassa kretskort och elektronik vid efter behov, där vi 3-D printar specialdetaljer för att kunna skapa en optimal funktion.
Inget mer strul.

Har du problem med din nuvarande konferenslösning? Är du trött på att det inte fungerar som det ska?

Effektivitet och driftsäkerhet.

Vi på WEIAB skapar en AV-lösning där de tekniska komponenterna och ditt mötesrum samspelar för att skapa en enkel och integrerad lösning.

Helhetsperspektiv

Vi på WEIAB utvecklar en AV-lösning där teknik och mötesrum samspelar i en enkel och integrerad lösning.

Allt från små mötesrum till hörsalar.

Vi kan hjälpa dig med allt ifrån små mötesrum och hörsalar till komplexa konferensanläggningar.

Inget mer teknikstrul

Skräddarsydda möteslösningar

Vi skräddarsyr lösningar för varje kunds behov och önskemål. WEIAB Systemlösningar AB har över 50 års erfarenhet av audio och videoteknik (AV) och kommunikationslösningar för olika mötesmiljöer, och de system vi levererar är av mycket hög teknisk och estetisk kvalitet. Vår största kund är Domstolsverket där vi installerat specialdesignad utrustning till fler än 100 tingsrätter över hela Sverige. Vi möter våra kunders höga krav på kvalitet, driftsäkerhet och användarvänlighet och våra medarbetare kännetecknas av noggrannhet och effektivitet.

Steg 1. Nulägesanalys

Vi på WEIAB kommer till din verksamhet och ser över ert nuvarande system och anläggning. En tekniker ser över utrustning och specificerar behov och önskemål..

Steg 2. Gratis förslag

Vi på WEIAB ritar sedan upp en skräddarsydd lösning. Det gör att vi tydligt kan illustrera för dig hur en potentiell lösning skulle kunna se ut. I förslaget ser vi över hur befintlig teknik kan användas och eventuella förslag på ny teknik

Steg 3. Presenterar prisförslag

Efter utförd nulägesanalys och presentation av lösning så presenterar vi en offert på arbetet. Vi upprättar en tidsplan och kravställning för att så smidigt som möjligt genomföra lösningen.

WEIAB Systemlösningar AB

Vi är experter på att finna enkla lösningar på komplexa problem.

Med en konferenslösning från WEIAB så är du igång med mötet på minuter. Via den användarvänliga touchscreenen väljer du vilka enheter som ska aktiveras för att sedan välja deltagare som ska bjudas in till mötet. Sedan är mötet igång. Enkelt, precis som det ska vara!

WEIAB SYSTEMLÖSNINGAR

Modern AV-Teknik för möten och mötesplatser

Optimera varje möte med rätt av-utrustning.

Få ett förslag

Fyll i formuläret och få ett förslag efter era önskemål.

    Jag vill:
    Jag är intresserad av: