Investera i professionella möten

Hemmakontor

Professionell utrustning för medarbetarna till hemmakontoret.

Läs merLadda ned produktblad

Hemmakontor

Professionell utrustning för medarbetarna till hemmakontoret.

Läs merLadda ned produktblad

Färdigt paket anpassat för hemmakontoret

Utrusta personalen med förstklassig mötesutrustning. Säkerställ att företagets digitala möten sker med hög ljud- och bildkvalitet som ger en professionell arbetsmiljö även på distans

Pris: 2 595kr

ClearOne Unite 20

ClearOne Unite 20 är en liten smidig kamera med 120 g vidvinkel vilket ger en ultra-wide kameravinkel i full HD kvalitet med 1080 30p bild.

Jabra Evolve2 MS Stereo Headset

Jabra Evolve2 40 ger inte bara hög samtalskvalitet utan också exceptionellt ljud, både i möten och när du lyssnar på musik unik bullerdämpning som hjälper dig att koncentrera dig.

Det är viktigt att personalen har en väl fungerande hemarbetsplats.

Ny digital teknik gör det möjligt att distansarbete med samma förutsättningar som på kontoret. Företagen kan idag med rätt ljud o bildlösningar erbjuda personalen bra förutsättningar när de arbetar hemifrån.

”Att ha proffsig utrustning bör vara lika självklart som att sitta rätt och ha tillgång till skrivbord, bra ljus och en lugn miljö.”

Ni kanske också behöver…

Vill ni hellre ha trådlösa hörlurar, eller en speaker, inga problem.
Behövs en snygg bakgrund, extra belysning eller ett stativ till kameran?
Våra lösningar skräddarsys för att ge era medarbetare en arbetsmiljö hemma eller på distans som motsvarar ert kontor.

Därför ska du investera
i hemmakontoret:

1

På jobbet – Hemma

Arbetet ska skötas lika bra hemifrån som det görs på kontoret, då måste också arbetsmiljön hålla samma professionella standard. Investera i medarbetarnas möjligheter att sköta sitt jobb, även utanför kontorets väggar.
2

Effektivare möten med kvalitetsteknik

Alldeles för många möten idag sker med dålig bild, dåligt ljud och i en stökig miljö. Med teknik av dagens standard ökar mötets kvalitet, närvarokänslan förbättras och med mikrofoner & högtalare med duplex så kan man få ett mer naturligt flow i mötena.
3

Sparar tid & pengar

Allt fler företag minskar sina kontorsytor i takt med att allt fler medbetare arbetar på hemifrån. Dessutom sparar man på miljö, resor och pendlingstid och kan hitta rätt kompetens oberoende av deras geografiska plats.
4

Företagets ansikte utåt

Företaget representeras lika mycket av personerna man träffar som de produkter och det varumärke man står bakom. Därför är det också viktigt att det personliga mötet, blir så personligt som möjligt. För i slutändan spelar relationer väldigt stor roll, både internt och externt.
5

Flexibilitet för medarbetare

Allt fler människor söker ett flexibelt arbete som ska fungera med livet omkring. Med ordentlig teknik för distansarbete får medarbetarna större frihet och flexibilitet att själva forma sin vardag och skapa en positiv work-life-balance.
6

Hållbart & Miljövänligt

Distansarbete innebär att man har teknisk utrustning och kan jobba där man är. Det innebär färre resor som ger positiva effekter för vår miljö.

Förfrågan

Fel: Kontaktformulär hittades inte.