konferensteknik-2021
Konferensteknik 2021

Om det är en sak vi lärt oss när det gäller pandemiåret 2020 så är det att vi har lärt oss att anpassa oss snabbt efter en förändrande värld; samtidigt måste vi också våga blicka framåt.

Trender inom AV-teknik

Tekniken på 2000-talet utvecklas snabbt vilket är roliga nyheter för alla som är involverade i möten och konferenser, antingen som arrangör eller deltagare.

Grunden för ett bra konferensrum

Det finns många variabler som påverkar ett bra konferensrum. Det spelar egentligen ingen roll hur bekväma stolarna är, om det finns kaffe eller hur vacker utsikten är.

Så ökar ni säkerheten vid onlinemöten

Även om ingen AV-tjänst kan garantera 100% skydd mot olika sorters hot så är det viktigt att du går igenom alternativen i inställningarna för ert videosystem. 

Vad är AV teknik?

Audiovisuell teknik (AV) är elektroniska medier som har både ljud och visuella komponenter. Högtalare, mikrofoner, projektorer…

smarta-tillbehör-mötesrum
Fem smarta tillbehör till konferensrummet

Tips på tillbehör till AV-utrustningen och du slipper alla de vanliga konferensrumsproblemen som vilken knapp du ska trycka på, vilken kanal som är rätt med mera.

zoom-möte
Varför behöver vi AV teknik när vi har Zoom?

Vi får ofta frågan varför AV teknik behövs när olika tjänster av videokonferenser finns, så som det omåttligt populära Zoom, Skype och Microsoft Teams.

konferensutrustning
Att tänka på när du köper konferensutrustning

Vi vet hur frustrerande det kan vara med teknik som krånglar när man behöver den som mest, från viktiga videomöten med kunder till dagliga möten med kollegor