Försäljning

Vi har duktig, trevlig och kompetent personal som kan och guida er inför ert köp av AV-utrustning och hjälper er med en perfekt teknisk lösning för din mötesteknik. Vi har över 50 års erfarenhet av mötestjänster i olika miljöer, allt för det lilla mötesrummet till stora aulor och hörsalar.

Vi hjälper er med en komplett lösning för AV-utrustning och erbjuder professionell konferensteknik av högsta kvalitet där tekniken integreras i rumsmiljön. Det kan vara teknik anpassad till rum för samarbeten inom arbetsplatsen eller rum för virtuella möten på distans.

Oavsett vad så är tekniken enkel att hantera och anpassad efter önskemål. Vi fokuserar på att identifiera just dina behov och skapa en skräddarsydd lösning med rätt teknik för dig. Vi installerar din teknik och ger support hela vägen, och vill ni hyra utrustningen istället för att köpa så har vi en finansieringslösning att erbjuda genom 3StepIT. Några av våra kunder är Domstolsverket, Swedavia, Uppsala Universitet, Wihlborgs Fastigheter, Halmstad kommun

Vill ni ha ett möte för att diskutera era behov – Kontakta oss