Rådgivning & Försäljning

Vi skräddarsyr befintliga lokaler med effektiv och driftsäker utrustning för effektivare möten och videokonferenser.

Vi skapar effektiva & driftsäkra mötesmiljöer med AV-teknik som inte strular!

Vi har duktig, trevlig och kompetent personal som kan och guida er inför ert köp av AV-utrustning och hjälper er med en perfekt teknisk lösning för din mötesteknik. Vi har över 50 års erfarenhet av mötestjänster i olika miljöer, allt för det lilla mötesrummet till stora aulor och hörsalar.
Inget mer strul.

Har du problem med din nuvarande konferenslösning? Är du trött på att det inte fungerar som det ska?

Effektivitet och driftsäkerhet.

Vi på WEIAB skapar en AV-lösning där de tekniska komponenterna och ditt mötesrum samspelar för att skapa en enkel och integrerad lösning.

Helhetsperspektiv

Vi på WEIAB utvecklar en AV-lösning där teknik och mötesrum samspelar i en enkel och integrerad lösning.

Allt från små mötesrum till hörsalar.

Vi kan hjälpa dig med allt ifrån små mötesrum och hörsalar till komplexa konferensanläggningar.

Kundreferenser

VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT

Tillsammans med MORETEC har vi försett VOLVO Construction Equipment med styrsystem och bildlösningar till kundcentrets hörsal och maskinhall.

TOURISM IN SKÅNE, REGION SKÅNE

Effektiva mötesrum är en förutsättning för utveckling i verksamheten. Många företag har nu digitala möten såväl som fysiska möten och konferenser.

Inget mer teknikstrul

Effektiva konferenser med hög driftsäkerhet

Vi hjälper er med en komplett lösning för AV-utrustning och erbjuder professionell konferensteknik av högsta kvalitet där tekniken integreras i rumsmiljön. Det kan vara teknik anpassad till rum för samarbeten inom arbetsplatsen eller rum för virtuella möten på distans.

Oavsett vad så är tekniken enkel att hantera och anpassad efter önskemål. Vi fokuserar på att identifiera just dina behov och skapa en skräddarsydd lösning med rätt teknik för dig. Vi installerar din teknik och ger support hela vägen, och vill ni hyra utrustningen istället för att köpa så har vi en finansieringslösning att erbjuda genom 3StepIT. Några av våra kunder är Domstolsverket, Swedavia, Uppsala Universitet, Wihlborgs Fastigheter, Halmstad kommun

Enkelhet i centrum

Användarvänliga gränssnitt gör tekniken enkel

Med användarvänliga gränssnitt kan du med lätthet navigera och aktivera av de enheter som ska vara aktiva i rummet. Vi avdramatiserar det tekniska så att enkelhet och driftsäkerhet framträder.

  • Kom i gång med dina möten på mindre än en minut
  • Hög driftsäkerhet och stabilitet
  • Enkelt användargränssnitt
  • Teknik som är gjord för att fungera enkelt
  • Integrerad design efter din lokal

Steg 1. Nulägesanalys

Vi på WEIAB kommer till din verksamhet och ser över ert nuvarande system och anläggning. En tekniker ser över utrustning och specificerar behov och önskemål..

Steg 2. Gratis förslag

Vi på WEIAB ritar sedan upp en skräddarsydd lösning. Det gör att vi tydligt kan illustrera för dig hur en potentiell lösning skulle kunna se ut. I förslaget ser vi över hur befintlig teknik kan användas och eventuella förslag på ny teknik

Steg 3. Presenterar prisförslag

Efter utförd nulägesanalys och presentation av lösning så presenterar vi en offert på arbetet. Vi upprättar en tidsplan och kravställning för att så smidigt som möjligt genomföra lösningen.

WEIAB Systemlösningar AB

Vi är experter på att finna enkla lösningar på komplexa problem.

Med en konferenslösning från WEIAB så är du igång med mötet på minuter. Via den användarvänliga touchscreenen väljer du vilka enheter som ska aktiveras för att sedan välja deltagare som ska bjudas in till mötet. Sedan är mötet igång. Enkelt, precis som det ska vara!

WEIAB SYSTEMLÖSNINGAR

Modern AV-Teknik för möten och mötesplatser

Optimera varje möte med rätt av-utrustning.

Få ett förslag

Fyll i formuläret och få ett förslag efter era önskemål.

    Jag vill:
    Jag är intresserad av: