För stora och små verksamheter

Vi skapar effektiva & välfungerande digitala mötesmiljöer för små och stora verksamheter

Med WEIAB som utvecklare av konferenslösningar så får du som kund en skräddarsydd och optimerad lösning med högsta möjliga driftsäkerhet, stabilitet och användarvänlighet i ett enkelt användargränssnitt.
Inget mer strul.

Har du problem med din nuvarande konferenslösning? Är du trött på att det inte fungerar som det ska?

Effektivitet och driftsäkerhet.

Vi på WEIAB skapar en konferensteknik-lösning där de tekniska komponenterna och ditt mötesrum samspelar för att skapa en enkel och integrerad lösning.

Helhetsperspektiv

Vi på WEIAB utvecklar en AV-lösning där teknik och mötesrum samspelar i en enkel och integrerad lösning.

Allt från små mötesrum till hörsalar.

Vi kan hjälpa dig med allt ifrån små mötesrum och hörsalar till komplexa konferensanläggningar.

Konferensrum & Konferensteknik

Vi skräddarsyr befintliga lokaler med effektiv och driftsäker konferensutrustning för effektivare möten och videokonferenser.

Vi på WEIAB utvecklar konferensrumslösningar som råder bot på de problem som vanligtvis uppstår i mötesrum och konferensrum.

Utifrån ett helhetsperspektiv med din mötesmiljö i fokus så skräddarsyr vi lösningar som gör möten både smidigare, enklare och driftsäkra.

Vi väljer ut komponenter som hänger ihop och är anpassade för varandra. Det skapar en driftsäker lösning som fungerar.

Få ett förslag

Fyll i formuläret och få ett förslag efter era önskemål. Ni är också välkomna att ringa oss på 018-30 04 90.

  Jag vill:
  Jag är intresserad av:
  Enkelhet i centrum

  Hög teknisk kvalitet skapar bra möten

  Med användarvänliga gränssnitt kan du med lätthet navigera och aktivera av de enheter som ska vara aktiva i rummet. Vi avdramatiserar det tekniska så att enkelhet och driftsäkerhet framträder. Vi kan erbjuda dig teknik inom bland annat:

  • Professionell konferens- och mötesteknik
  • Projektorer & dukar.
  • Skärmar.
  • Presentationslösningar.
  • Ljudutrustning.
  • Styrsystem.
  • Programmering.

  Vi kommer med ett förslag på lösning skräddarsytt efter dina behov och budget. Sedan väljer vi ut teknisk utrustning och installerar lösningen för er så ni med lätthet kommer igång med kvalitativa möten.

  Så lyckas du med Hybridmöten

  Hybridmöten är det nya ”normala” där arbete utförs hemma och på arbetsplatsen. Men vad ställer omställningen för krav på verksamheten? Och hur kan möteskvaliteten höjas? Det och mycket mer kommer du lära dig i vår guide.

  Ladda ned PDF
  WEIAB SYSTEMLÖSNINGAR

  Intresserad av att hyra mötesteknik?

  Genom hyra eller leasing får ditt företag tillgång till all utrustning mot att ni betalar en satt månadskostnad under en överenskommen tidsperiod.

  TILL VÅRA HYRLÖSNINGAR
  konferensrum-utrustning-liten

  Steg 1. Nulägesanalys

  Vi på WEIAB får input om er verksamhet och mål, alternativt kommer till din verksamhet och ser över ert nuvarande system och anläggning. En tekniker ser över utrustning och specificerar behov och önskemål.

  Steg 2. Kostnadsfritt förslag

  Vi på WEIAB ritar sedan upp en skräddarsydd lösning. Det gör att vi tydligt kan illustrera för dig hur en potentiell lösning skulle kunna se ut. I förslaget ser vi över hur befintlig teknik kan användas och eventuella förslag på ny teknik

  Steg 3. Presenterar prisförslag

  Efter utförd nulägesanalys och presentation av lösning så presenterar vi en offert på arbetet. Vi upprättar en tidsplan och kravställning för att så smidigt som möjligt genomföra lösningen.

  WEIAB Systemlösningar AB

  Vi är experter på att finna enkla lösningar på komplexa problem.

  Med en konferenslösning från WEIAB så är du igång med mötet på minuter. Via den användarvänliga touchscreenen väljer du vilka enheter som ska aktiveras för att sedan välja deltagare som ska bjudas in till mötet. Sedan är mötet igång. Enkelt, precis som det ska vara!