AV-teknik

Bild och ljud – moderna lösningar för framtidens mötesrum

Vi har i många år hört klagomål om försenade videomöten och telefonkonferenser som inte går som man tänkt sig på grund av teknik som strular. Och framtidens ökande behov av fungerande AV-teknik saktar inte ned – faktum är att behovet av driftsäker AV-teknik bara ökar i takt med att föreläsningar och lektioner i skolan sker över internet och möten och konferenser hålls på distans. Men det behöver inte vara krångligt! Med rätt AV-lösning är krånglig teknik och försenade möten ett minne blott.

 • Kom igång med dina möten på mindre än en minut
 • Hög driftsäkerhet & stabilitet
 • Enkelt användargränssnitt
 • Integrerad design efter din lokal

Vi på Weiab har över 50 års erfarenhet av Audiovisuell teknik och erbjuder både paketlösningar och skräddarsydda lösningar efter era behov, oavsett om det är mindre AV-lösningar för mindre konferensrum eller större, kompletta lösningar för konferensanläggningar. Självklart kan vi även hjälpa er med utvalda delar, vi har även försäljning av AV-teknik, projektorer, dukar, ljud och möbler. Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt förslag av utrustning för just er verksamhet.

Rätt AV-teknik Effektiviserar, övertygar, förstärker och möjliggör

 • Möten
 • Presentationer
 • Konferens
 • Telefon & videokonferens
 • Livestream
 • Skype, zoom och andra kommunikationssätt

Skarp bild – Perfekt ljud

Kanske har du själv suttit på en föreläsning eller ett möte där ljud eller bild har varit av dålig kvalitet och istället för att kunna fokusera på vad andra säger fastnar ens uppmärksamhet istället på den lågupplösta bilden eller det knastriga ljudet. Teknikstrul är kostsamt i både pengar och tid, därför strävar vi alltid för att erbjuda effektiva konferenser med hög driftsäkerhet. Genom att använda oss av förstklassiga komponenter som hänger ihop och är anpassade för varandra skapar vi en driftsäker lösning där tekniken helt enkelt fungerar utan krångel.

Weiab erbjuder kunder i Stockholm

Helhetslösningar eller uppdatering av befintlig teknik och utrustning – från projektering till installation till ett system i drift, vårt mål är att effektivisera, förstärka och möjliggöra den bästa möjliga Audiovisuella lösningen för just er.

Så här går det till – i tre enkla steg:

 • Steg 1: Nulägesanalys. Vi besöker er verksamhet i Stockholm och analyserar ert nuvarande system och anläggning, vår tekniker ser över utrustningen och specificerar behov och önskemål
 • Steg 2: Gratis förslag. Vi ritar upp en skräddarsydd lösning som tydligt illustrerar hur en potentiell lösning kan se ut, hur befintlig teknik kan användas och eventuella förslag på ny teknik.
 • Steg 3: Prisförslag/offert. VI presenterar ett prisförslag efter utförd nulägesanalys och presentation av lösning. Sedan upprättar vi tillsammans en tidsplan och kravställning för att smidigt genomföra lösningen.

AV-teknik för konferensrum i Stockholm

Vi gör en integrerad design efter just er lokal. Storleken på lokalen, dess ljusinsläpp och akustik är bra några av de rumsliga aspekter som kan påverka kvaliteten av ljud och bild.

Användarvänliga gränssnitt – teknik som är enkel att använda

 • Trygg installation & service
 • Smarta mötesrum eller avancerade konferensrum
 • Teknik som är enkel att hantera

Vi strävar efter att använda oss av pålitliga och användarvänliga lösningar som är enkla att förstå – så att era medarbetare snabbt kan komma igång med sina presentationer eller konferenser.

Varför Weiab?

Vi har erbjudit skräddarsydda AV-lösningar för effektivare möten sedan 1969. Allt från enkla lösningar till komplexa problem. Till våra kunder hör både privata och offentliga organisationer, bland annat har vi utrustat över 100 domstolar med ljud, bild, presentation och videkonferensutrustning. Några av våra kunder är bland annat Philips, Sveriges Riksdag, Svedavia, Uppsala Universitet och Akademiska Sjukhuset.

Vi har över 50-års erfarenhet i bagaget och är experter på det vi gör – eleganta lösningar på komplexa problem för kunder med höga krav på driftsäkerhet och enkelhet för användare.