WEIAB Systemlösningar AB

Om oss

Vår passion är att skapa och integrera teknik som underlättar samarbete och utbyte av kunskap och information mellan människor och organisationer. Vi på WEIAB är experter på att ta fram användarvänliga AV-lösningar, kostnadseffektivt och tillförlitligt, oavsett om det är lokalt eller över geografiska avstånd.  Vi löser problem, arkitektoniska utmaningar och integrering av gammal och ny teknologi.

Grundades 1969 i Uppsala
Från verksamhetens start 1969 har vi hjälp kunder med enkla lösningar för komplexa problem. I huvudsak levererar vi integrerade system av komponenter som t.ex. videokonferens, projektorer och skärmar, anpassat efter kundens behov.

Vårt kontor och verkstad för service och tillverkning finns i Uppsala, men vi har hela Sverige som vårt arbetsfält.

Lösningar för privata & offentliga verksamheter
Våra kunder inkluderar både privata och offentliga organisationer såsom Philips, Sveriges Riksdag, Akademiska Sjukhuset, Svedavia och Uppsala Universitet. Vår största kund är Domstolsverket där vi utrustat över 100 domstolar med ljud, bild, presentation och videokonferensutrustning. Vårt samarbete med Domstolsverket har varit drivande i Domstolsverkets ambition att digitalisera sin kommunikationsutrustning i Sveriges domstolar.

Med 50-års erfarenhet i bagaget är vi experter på eleganta lösningar av komplexa problem. Kundanpassning, tillförlitlighet i system och produktlöningar har alltid varit våra ledord.

Bred kompetens
Vi erbjuder projektering, teknikutveckling, installation och underhåll av anläggningar för t.ex. ljud, bild och data–överföring.

Ladda ned företagspresentation som PDF

Besök oss gärna i våra lokaler på Knivstagatan 3, Uppsala och Mobilvägen 10, Lund

"Vår vision är att vara en av Nordens ledande och väl ansedda leverantörer av komplexa och integrerade AV-system där kunden har höga krav på driftsäkerhet och enkelhet för användare.”

Karin HamiltonÄgare